Irisanalyse

Iris eller regnbuehinden er den farvede del af øjet.

Alle kroppens organer og væv afspejles i mønstrene i iris, og hver eneste lille del af kroppen kan aflæses her. 

Dermed kan årsagen til dine nuværende smerter eller andre symptomer meget ofte ses i din iris – fx kan hormonel hovedpine stamme fra en ubalance i skjoldbruskkirtlens funktion eller hypofysen, og der vil da ses et tegn på et af områderne for disse kirtler i øjets iris.

Forhøjet kolesterol og blodtryk kan ofte også ses tydeligt i iris.

Tegn i iris kan, udover svagheder i organernes funktion, også ofte afsløre gamle traumer og en nedarvet svækkelse i et af dine organer.

Mønstrene i øjets iris giver ligeledes et fingerpeg om dine psykiske styrker og personlighed, og kan dermed give et billede af hvilke potentialer, du har fået med dig i livet.

Ved første konsultation fotograferer jeg dit øje med et iriskamera, som forstørrer iris. Jeg gemmer derefter billedet digitalt, så vi senere kan tage endnu et billede og sammen iagttage forbedringerne i din krop.

Hvis jeg kan se svaghed på et organ, vejleder jeg dig i forhold til, hvordan du selv kan styrke din krop via kost, vitaminer, mineraler og urter. Dermed understøttes det homøopatiske middel, som vil få optimale muligheder for at virke.

Irisanalyse kan ikke anvendes til at stille en egentlig diagnose, men er et fantastisk redskab til at få et overblik over kroppens og psykens styrker og funktion.

 

Børn

Jeg laver ikke irisanalyse i forbindelse med behandlingen af mindre børn. Børn kan opleve fotograferingen af iris som et overgreb, når de ikke helt forstår, hvad det skal gøre godt for.
I stedet finder jeg frem til det korrekte homøopatiske middel via dit barns nuværende og tidligere symptomer, sovevaner, cravings og oplysninger om barnets udvikling samt familiehistorien. 

Klinik for Klassisk Homøopati og Irisanalyse

Bakkevej 24, 4241 Vemmelev

Følg på FACEBOOK

Kontakt

Telefon: 58 38 21 32
Email: skak@pc.dk